- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rade Bogdanović o Piksiju: Igrači zbog njega neće da igraju za reprezentaciju – izmislili su razloge!

© Sputnik / Sputnjik SrbijaRade Bogdanović
Rade Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2024
Pratite nas
Srbija od 20 časova i 45 minuta igra protiv Španije u Ligi nacija, a pred ovaj meč selektoru Draganu Stojkoviću su stigli brojni otkazi. Počelo je s Dušanom Vlahovićem, a nastavilo se s Aleksandrom Mitrovićem, Sergejem Milinkovićem-Savićem, te s Milošem Veljkovićem, Nemanjom Maksimovićem i Aleksom Terzićem.
Popularni Piksi navodi kako su svi imali opravdanje za nedolazak u nacionalni tim, mahom zbog povreda, ali ima i onih koji smatraju da je zapravo ovo neka vrsta pobune pojedinih Orlova koji ne žele da igraju dok je Stojković selektor.
Bivši fudbaler, a sada poznati TV analitičar Rade Bogdanović, otkriva svoju verziju otkaza u nacionalnim timu.
„Razlog što igrači nisu hteli da dođu je nezadovoljstvo selektorom. Vlahović neće da igra desnog veznog u reprezentaciji. Čuj privatan razlog... Igraš protiv prvaka Evrope", govori Bogdanović za Blic TV i nastavlja:
„Meni je nelogično da selektor na Euru promeni prvog golmana nakon tri godine i to uz šturo obrazloženje. Ništa nam nije rečeno ni nakon tog takmičenja, a bilo bi korektno da jeste. Ovi fudbaleri ne žele da igraju, izmislili su razloge“.
Još je jednom istakao da Dragana Stojkovića smatra sujetnom osobom.
„On je rekao da će oni koji iskoriste šansu biti zabetonirani u nacionalnom timu. Ako bude napravio rezultat, tako će to i biti jer je sujetan. Ne može biti ozbiljan da poručuje da se odriče igrača sa 26 ili 27 godina. Naš savez je komedija. Ova šestorica nisu došli jer nisu hteli. Da se ne lažemo. On je državni projekat od 82. godine. Ali, generalno bi se moglo desiti obuje kopačke i igra sam. Igrači osete kad se neko digne iznad njih. To je njegov najveći problem", poruka je Bogdanovića.
Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2024
SPORT
Sa teretom doping afere – do polufinala: Siner nadigrao Medvedeva
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala