- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milojević posle poraza: Sve je otvoreno – čeka nas borba prsa u prsa!

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević  - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2024
Pratite nas
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je utiske posle meča i poraza od Bode Glimta rezultatom 2:1 u Norveškoj. Kako je rekao, sve je otvoreno, u revanšu koji je na programu u Beogradu 28. avgusta.
„Znate kako igramo protiv jedne ekipe koja želi trku i jaka je u tranziciji. Jako dobro igraju na ovoj podlozi (veštačka trava). Jednostavno kontrolišu tu loptu, to je fascinantno gledajući uživo. Imaju sistem, imali su igru. Trpeli smo toliki pritisak. Nije lako bilo, jer oni igraju fantastično taj visoki pritisak. Nismo se snašli na početku drugog poluvremena. U svakom slučaju posle je to dosta bolje funkcionisalo. Ušli smo u trku sa njima, gde otprilike, bio je veliki rizik. S druge strane, dali smo gol, imali smo još nekoliko šansi. To je to, čeka nas revanš. Nismo uspeli da blokiramo kod njihovih golova, čeka nas drugo poluvreme u Beogradu, moramo da se spremimo“, rekao je Vladan Milojević.
Na konstataciju da je gol Mimovića promenio situaciju i da je Zvezda izgledala daleko bolje u poslednjih 20 minuta, Milojević je rekao:
„Rezultat ko rezultat je mnogo bolji 2:1, nego 2:0. Bode je jedna ekipa koja ima svoj način i stil igre. Igraće isto, biće otvorena utakmica, biće borba prsa u prsa. Igramo pred našim navijačima, daćemo sve od sebe. Čestitao bih svojim igračima što su dali sve od sebe. Rastemo iz meča u meča. Imamo osam dana, pripremićemo se, daćemo sve od sebe pred našim navijačima“, rekao je Milojević za TV Arena sport.
Bodo Zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2024
SPORT
Zvezda pala na severu Evrope – ali i dalje živi san o Ligi šampiona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala