- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan čuo loše vesti iz Belgije

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2024
Pratite nas
Fudbaleri Genta, naredni rival Partizana u plej-ofu Lige konferencija, demonstrirali su silu u dvoboju sa liderom Župiler lige, ekipom Vesterlo.
Čak četiri lopte završile su u mreži Vesterla, od čega tri već do kraja prvog poluvremena, kada je rezultat bio 3:1, da bi do kraja susreta domaćin postigao još jedan pogodak.
Za samo pet minuta, u rasponu od 27. do 32. Gent je triput pogađao metu. Piter Gerkens „otključao“ je rivala, da bi se zatim u strelce upisali i Matijas Fernandez Pardo i Omri Gandelman.
Jedini gol za goste postigao je Sajadamaneš, a konačnih 4:1 postavio je Matijas Delorž-Kniper.
Gent je tako stigao do druge pobede u sezoni, dok je Vesterlo koji je imao savršen učinak od tri pobede, pretrpeo prvi poraz, prepustivši lidersku poziciju Anderlehtu koji je jedini dvocifren.
Gent je tako tri dana uoči meča sa Partizanom, poslao jasnu poruku srpskom vicešampionu koji je svoj meč 5. kola Superlige Srbije sa Radničkim iz Niša otkazao zbog obaveza u Evropi.
Podsetimo, Partizan je kvalifikacije za evropska takmičenja počeo od Lige šampiona, gde je doživeo debakl u dvoboju sa Dinamo Kijevom (9:2 ukupan rezultat), zatim je u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisan od Lugana posle produžetaka i sada mu sa Belgijancima koji su u naletu, očekuje borba za ulazak u Ligu konferencija.
Lazar Samardžić - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2024
SPORT
Samardžić zvanično u Atalanti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala