- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jakšić posle zlata: „Samo mi znamo šta smo prošli – verovali smo!“

© Sputnik / Aleksandar MilačićVaterpolo Srbija
Vaterpolo Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2024
Pratite nas
Kapiten vaterpolista Srbije Nikola Jakšić izjavio je posle treće osvojene zlatne medalje na takmičenju, da samo on i saigrači znaju kroz šta su sve prošli. Kao i da su samo oni i još jako malo ljudi verovali u njih.
„Iskren da budem, čestitao bih Hrvatima na borbi u finalu koju su pokazali. Zasluženo su stigli do finala. Dve i kusur godine samo mi znamo kroz šta smo prošli. Pokazali smo sve. Samo smo, osim naših najbližih samo smo mi verovali. Ponosan sam od prvog do poslednjeg momka, svaka čast momcima. Osvojili smo ponovo turnir. Treća vezana medalja! Ne mogu da opišem emocije, sreća, iscrpljenost, oduševljenje. Ostao sam bez reči“, rekao je Jakšić za RTS.
Na konstataciju novinara da je rezultatski to izgledalo jako lako, kao da nisu na kraju imali dostojnog rivala, Jakšić je odgovorio:
„Ja ne znam šta da kažem... Možda je tako izgledalo rezlutatski. Pobeda protiv Grčke, dala nam je vetar u leđa. Zasluženo smo osvojili zlato. Svaka čast ekipi, svaka čast svim, momcima. UF, mnogo sam srećan. Da se pamti da smo osvojili zlato, samo mi smo znali kako smo se držali, kako smo se borili. Osvojili smo zlatnu medalju“. rekao je kapiten Nikola Jakšić posle trećeg uzastopnog zlata.
Kapa dole momcima, vi ste ponos i dika Srbije!
Vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2024
SPORT
Zlato za kraj! Srbija osvojila pet medalja
trening vaterpolista - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2024
SPORT
Vaterpolisti doneli zlato Srbiji!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala