- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan i Aleksa: Ponos!

© Sputnik / Lola Đorđević Bogdan Bogdanović
 Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2024
Pratite nas
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rekao je posle poraza od Sjedinjenih Američkih Država da je ekipa dala sve od sebe i da zbog toga može da bude ponosna, a Aleksa Avramović je dodao da će se tim vratiti sa takmičenja uzdignutog čela.
„Ponosan sam na svoje saigrače i na način koji smo se borili. Nismo odustali i na to možemo biti ponosni. Odigrali smo najbolje moguće. Mogli smo da pogodimo koji šut više i odigramo neku bolju odbranu na kraju. Ne želim da komentarišem suđenje“, izjavio je Bogdanović za RTS po završetku susreta.
Aleksa Avramović je nakon poraza od SAD da će ekipa dati sve od sebe da dođe do bronzane medalje.
„Vraćamo se na štitu i uzdignutog čela. Niko se nije uplašio i nismo ih respektovali. Pogodili su neke teške šuteve i vratili se. Taktički smo se odično spremili i nemamo za čim da žalimo. Imamo 40 sati da se spremimo za borbu za bronzu i nadamo se da ćemo obradovati narod i da će bronza sijati zlatnim sjajem. Borimo se za našu zemlju i bićemo maksimalno agresivni. Žao mi je što nismo izdržali. Ovo je bila utakmica visokog intenziteta, a oni su imali više snage", rekao je Avramović za RTS.
Košarkaši Srbije izgubili su u polufinalu od selekcije SAD rezultatom 95:91.
Srbija će se u borbi za bronzanu medalju u subotu sastati sa Nemačkom, koja je izgubila od Francuske. Taj meč zakazan je za 11 časova.
Selektor Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2024
SPORT
Pešić: Čudne stvari su se dešavale
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala