- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Banjalučani pokazali Partizanu šta je zapravo čast – Radnički se obrukao

© Foto: FK PartizanVojvodina - Partizan, fudbal
Vojvodina - Partizan, fudbal - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
Pratite nas
Partizan je u dvomeču sa kijevskim Dinamo demoliran i razbijen u paramparčad, s obzirom na to da je primio čak devet golova. Da sve bude još čudnije, postarao se bivši fudbaler crno-belih nenad Marinković koji je rekao da je Partizan časno poražen.
Nekadašnji vezista kluba iz Humske šokirao je izjavom da se Partizan nije obrukao protiv Dinamo Kijeva, od kog je prvo u Lublinu izgubio 6:2, a onda u revanšu 3:0.
„Časno smo izgubili. Časno smo poraženi. Možda je rezultat malo previsok“, rekao je Marinković, gostujući na TV Arena sport.
Teško da je Marinković pogodio suštinu, to bi pre svega mogao da kaže Borac iz Banjaluke, koji je u dvomeču sa apsolutnim favoritom PAOK-om izgubio ukupnim rezultatom 4:2 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Za razliku od Partizana, tim iz BiH imao je aktivan rezultat do samog kraja, jer je u prvom meču na čuvenoj Tumbi pao posle drame 3:2, da bi u revanšu, pred svojim navijačima izgubio golom Murga u 25. minutu.
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
SPORT
Srbi u Rusiji učestvovali u pobedama i u porazima – Stankoviću pao mrak na oči /video/
Tako se bori za klub i to je zapravo častan poraz, a ne ono što je pokazao Partizan u dvomeču sa Ukrajincima, od kojih je „stradao“ ukupnim rezultatom 9:2.
Evropsku priču „u sezoni kupanja“ završio je Radnički iz Kragujevca koji je bio favorit protiv Mornara iz Bara.
Kragujevčani su na revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija otputovali s golom prednosti, da bi spasavali „živu glavu“ u 98. minutu kada je mrežu zatresao Milan Aleksić za 2:1, čime je meč otišao u produžetke (ukupan rezltat 2:2).
Kako tokom dodatnih pola sata igre nije bilo pogodaka, tako se pristupilo izvođenju jedanaesteraca, a više znanja, sreće i koncentracije imali su Barani, koji su slavili rezultatom 3:1 i prošli su u narednu rundu.
Srpski tim koji s klupe vodi Feđa Dudić završio je svoje premijerno bitisanje u Evropi već na samom početku. Šteta...
Fudbalski trener Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
SPORT
Stanojević našao krivce za istorijski debakl – sve sem sebe: „Ja znam kako se ulazi u Ligu šampiona“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala