- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbi u Rusiji učestvovali u pobedama i u porazima – Stankoviću pao mrak na oči /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalske lopte
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
Pratite nas
Odigrane su četiri utakmice grupne faze Kupa Rusije, u tri su učešće imali srpski treneri.
Dejan Stanković i njegov Spartak ubedljivo su startovali u Grupi A, dočekali su gradskog rivala Dinamo i pobedili sa 3:0. Golove su postigli Kostarikanac Manfred Ugalde u 37, Paragvajac Hesus Medina iz penala u 68. i domaći igrač Pavel Maslov u 75. minutu.
U startnoj postavi Spartaka bio je srpski reprezentativac Srđan Babić, ali je zamenjen u poluvremenu, dok je za goste u drugom poluvremenu zaigrao 19-godišnji Novosađanin Milan Majstorović.
U centru pažnje moskovskog derbija našao se Dejan Stanković, bivši trener Crvene zvezde koji sada vodi Spartak iz Moskve, jer je verbalno napao stručni štab gostujućeg tima, ka kom je krenuo čak i fizički da se obračuna, a sve su zabeležile kamere. Stanković je uputio salvu psovki na srpsku, da bi zatim završio u klinču sa pomoćnim trenerom Dinama Rolanom Gusevim.
U grupi C porazi dvojice srpskih trenera. Marko Nikolić je sa ekipom CSKA gostovao u Krasnodaru i izgubio sa 1:0. Strelac gola u 52. mimnutu bio je Kevin Pina sa Zelenortskih Ostrva, a ceo meč za Moskovljane odigrao je Milan Gajić.
Ahmat je u Groznom savladao sa 4:1 goste iz Nižnji Novgoroda, koje je s klupe vodio Saša Ilić. Za domaći tim igrao je od prvog minuta igrao Miroslav Bogosavac, dok je za goste u nastavku meča zaigrao Ognjen Ožegović.
U grupi B Himki je kao domaćin savladao Orenburg golom Bute Magomedova u 90. minutu, ceo meč za Himki odigrao je Petar Golubović, nekadašnji omladinski i mladi reprezentativac Srbije.
Fudbalski trener Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2024
SPORT
Stanojević našao krivce za istorijski debakl – sve sem sebe: „Ja znam kako se ulazi u Ligu šampiona“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala