- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prva medalja za Srbiju!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDamir Mikec
Damir Mikec  - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2024
Pratite nas
Srpski strelci Damir Mikec i Zorana Arunović „upucali“ su prvu medalju za Srbiju u miksu dublu u streljaštvu. U utorak će se protiv Turaka od 9 časova i 30 minuta boriti za zlato.
Kada je u pitanju borba za bronzu, tu će snage odmeriti Indija i Južna Koreja.
Minimum srebrnu medalju osvojili su Zorana Arunović i Damir Mikec! Propozicije takmičenja su takve da prve dve od 17 reprezentacija u kvalifikacijama imaju obezbeđenu medalju, a naši strelci završili su kao drugi, odmah iza fantastičnih Turaka koji su izjednačili rekord na aktuelnom turniru.
Osmo, pa drugo mesto!
Fantastičnim hicima u trećoj seriji Zorana Arunović i Damir Mikec uspeli su da se probiju na drugo mesto u kvalifikacijama, nakon što su prethodno posle prve serije bili osmi od ukupno 17 reprezentacija, a samo četiri najbolje izborile su mesto u finalu.
Zorana Arunović bila je fantastična u poslednjoj seriji, Mikec je prilikom pretposlednjeg metka izgubio fokus, jer da nije Srbija bi završila kao prva.
Svakako fantastičan i veliki uspeh za naše strelce, koji su obezbedili Srbiju prvu medalju, a da li će biti zlatna ili srebrna znaćemo već u utorak oko 10 časova.
Bravo za Damira i Zoranu!
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2024
SPORT
Maksimalne odbojkašice, Novak „preslišao“ Nadala – Zorana i Damir „kaparisali“ medalju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala