- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanojević posle istorijske blamaže Partizana: „Razočaravajuće“

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2024
Pratite nas
Dinamo Kijev ponizio je Partizan u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigranom u poljskom Lublinu (6:2), a trener crno-belih je posle debakla i šest primljenih golova poručio da je razočaravajuće sve što se desilo.
Jednostavno, Dinamo Kijev je miljama ispred srpskog vicešampiona, koji je do 40. minuta imao prednost, da bi u razmaku od pet minuta golman Jovanović morao triput da vadi loptu iz mreže do odlaska na veliki odmor.
Isto toliko puta Partizan je kapitulirao i u nastavku, pa je na kraju upriličena istorijska blamaža rezultatom 6:2 i bilo kakve priče o plasmanu u treće kolo pred revanš u Beogradu za sedam dana, bile bi ravne naučnoj fantastici.
„Razočaravajući rezultat za nas, primili smo golove naivno i lako. Čestitam Dinamu, pokzalia su koliko su ispred nas u brzini i svim elementima fudbalske igre. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona, daleko smo“, istakao je Stanojević na konferenciji za medije posle katastrofalnog poraza.
Pogledao je Stanojević još jednom istini u oči i nastavio da priča loše o svojim igračima zbog svega (ne)prikazanog.
„Ozbiljnim ekipama se ne dešava da prime tri gola za pet minuta, to je totalno preokrenulo utakmicu. Pokušali smo da se vratimo, oni su nas slomili brzinom i igrom“, istakao je Stanojević.
Svestan je strateg zaribalog „parnog valjka“ da su neophodna pojačanja ukoliko ekipa želi da se takmiči u Evropi i da ne bude vreća za udaranje.
„Za ovaj nivo takmičenja su nam potrebni fizički jači i brži igrači. To je razlika između dve ekipe. Na nama je da nastavimo da radimo i da pokušamo da napravimo selekciju ekipe, i da promenimo stvari na bolje. Vremena je malo, ali mi moramo da budemo strpljivi i da nastavimo da radimo“, konstatovao je za kraj Stanojević.
Dinamo Moskva - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2024
SPORT
Katastrofa Partizana – šest golova u mreži pred revanš u Beogradu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala