- Sputnik Srbija, 1920
OI 2024

Amerikanci se osećaju osramoćeno posle Južnog Sudana

© AP Photo / Godofredo A. VásquezStiv Ker
Stiv Ker - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2024
Pratite nas
Savladali su košarkaši SAD-a ekipu Južnog Sudana u okviru priprema za Olimpijske igre sa 101:100, ali svakako ne mogu da budu zadovoljni sa onim što su prikazali.
Imali su košarkaši Južnog Sudana prednost na poluremenu od 14 poena, išli ka trijumfu i na kraju tek dozvolili Amerima da izbegnu iznenađenje. Lebron Džejms je na osam sekundi do kraja rešio pitanje pobednika
Selektor Stiv Ker je bio iskren posle susreta.
„Mislim da se ceo tim osećao osramoćeno kada smo na poluvremenu zaostajali 14 poena i bili potpuno nadigrani. Mislim da ni Lebron nije bio baš oduševljen što nije bio starter u trećoj četvrtini, ali mislim da je ta sledeća grupa momaka odigrala jako dobru odbranu. Pogledao sam ka klupi nekoliko puta, video sam koliko je Lebron nestrpljiv da se opet nađe na terenu – kada je opet zaigrao, bio je briljantan“, rekao je Ker.
Podsetio je Ker i na utakmicu protiv naše reprezentacije.
„Činjenica je da smo pre neko veče odigrali dobro protiv Srbije, onda je prirodno da strahujemo od pada u ovakvoj utakmici. Ono što smo naučili jeste da se smanjila razlika između nas i drugih timova, nije šokantno videti Južni Sudan da igra dobro i pogađa trojke. Iako se košarka poboljšala svuda u svetu, mi i dalje osećamo da uvek određujemo ishod svojom igrom, pre svega odbranom i trudom“, dodao je Ker.
Strahinja Stojačić - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2024
OI 2024
Stojačić u Stojkovićevom stilu poručio Srbiji: „Ne ako - nego kad uzmemo zlato“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala