- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin čestitao Lukašenku 30. godišnjicu rukovođenja državom: Ogroman autoritet i značajni uspesi

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin i beloruski lider Aleksandar Lukašenko na Evroazijskom ekonomskom forumu u Moskvi
Ruski predsednik Vladimir Putin i beloruski lider Aleksandar Lukašenko na Evroazijskom ekonomskom forumu u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2024
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je beloruskom predsedniku Aleksandru Lukašenku 30. godišnjicu rukovođenja zemljom, istakvši autoritet koji uživa i postignute uspehe.
„Sa vašim imenom je neraskidivo povezana moderna istorija Belorusije, izgradnja savremenih državnih institucija i značajni uspesi postignuti u socijalnoj i ekonomskoj sferi. Beloruski birači su vam ukazali poverenje šest puta zaredom, što bez sumnje govori o ogromnom autoritetu među sunarodnicima“, navodi se u Putinovoj čestitki.
Ruski predsednik je, takođe, istakao doprinos Lukašenka razvoju prijateljskih odnosa i saradnje sa Rusijom, uspostavljanju i jačanju Savezne države i integracionim procesima u evroazijskom prostoru.
Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 25.06.2024
RUSIJA
Lavrov sa Lukašenkom u Belorusiji: Odnosi Moskve i Minska za primer
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala