- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mesijeve suze obišle svet, Tata se oglasio: „Video sam snimke“

© AP Photo / Julio CortezLeo Mesi
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2024
Pratite nas
Mesijeve suze u finalu Kopa Amerike obišle su svet, a trener Inter Majamija Heraldo Tata Martino, kluba čije boje brani Argentinac, otkrio je kolika pauza mu predstoji.
Mesi je u finalu protiv Kolumbije praktično sam sebe povredio, kada je u punom trku izvrnuo skočni zglob zbog čega je morao u 66. minutu da napusti teren.
Briznuo je u plač omaleni Argentinac s desetkom na leđima, jer nije bio u stanju da pomogne saigračima da dođu do novog trofeja. Ovako, morao je sve da prati s klupe za rezervne igrače, dok suze nije mogao da sakrije, a sve su to naravno zabeležile brojne kamere i njegove suze obišle su svet.
Priča je na kraju imala hepiend, jer je Lautaro Martinez presudio Kolumbijcima golom u 120. minutu, pa je Mesiju sasvim sigurno lakše pala povreda, o kojoj je sada progovorio Tata Martino.
„Iskrenuo je skočni zglob i doživeo je povredu. Imao sam već priliku da pogledam snimke i ono što mogu da kažem da ćemo uraditi dodatne testove kako bismo utvrdili ozbiljnost situacije. Uvek dobijama informacije od našeg kineziologa Valtera Insauraldea, koji je i kineziolog argentinske reprezentacije. Taj čovek vrlo pažljivo postavlja dijagnoze pre nego što dobije rezultate pregleda“, rekao je Tata Martino, čije je reči preneo ESPN.
Inače, narednu utakmicu Mesijev Inter Majami igraće već 18. jula, dok će tri dana kasnije snage odmeriti sa Čikagom i jasno je da Leo Mesi neće biti u sastavu zbog povrede članka.
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2024
SPORT
Real promovisao novog „kralja“ pred 85.000 svedoka /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala