- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Maja će nositi zastavu Srbije, a za Sputnjik kaže: „Ponos i čast!“

© AFP 2023 / PEDRO PARDOMaja Ognjenović
Maja Ognjenović - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
Pratite nas
Ekskluzivno
Maja Ognjenović, kapiten ženske odbojkaške reprezentacije, zajedno će sa vaterpolistom Dušanom Mandićem nositi zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, a za Sputnjik je ekskluzivno otkrila svoje prve utiske.
„Sa moje strane je bilo očekivanja da će to biti i ranije, ispostavilo se da je sada pravo vreme. Jedina neka emocija i osećaj koji mene preplavljuje je osećaj ponosa i časti jer svi vrlo dobro znamo koliko sportista bude u prilici da nosi zastavu na otvaranju najvećeg takmičenja u sportu. Izuzetno sam zahvalna svima koji su mene prepoznali da budem ta i da mi dodele tu čast“, navela je Maja za Sputnjik.
Legenda srpske odbojke u Parizu će proslaviti 40. rođendan, a Olimpijske igre biće ujedno i njen oproštaj od reprezentacije Srbije.
„Kod mene je to dobilo možda malo više na značaju zato što je ovo definitivno moje poslednje takmičenje u reprezentativnom dresu, zbog rođendana, generacije, svih propratnih okolnosti. Zbog toga sam dodatno srećna što je sve došlo na svoje“, istakla je Maja za Sputnjik.
Olimpijske igre u Parizu održavaju se od 26. jula do 11. avgusta. Srpski tim čini čak 112 sportista.
Oli Votkins - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
EURO 2024
Heroj Engleske znao je scenario: „Kunem se životom...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala