- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Heroj Engleske znao je scenario: „Kunem se životom...“

© AP Photo / Frank AugsteinOli Votkins
Oli Votkins - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
Pratite nas
Engleska je preživela i treći meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na kom je gubila, pa stizala i prestizala prednost rivala. U polufinalu protiv Holanđana to je imalo posebnu težinu, a heroj Oli Votkins koji je ušao sa klupe, tačno je znao šta će se dogoditi!
Bar je tako tvrdio po završetku susreta napadač Aston Vile koji je golom u 91. minutu doneo Englezima plasman u finale, dok je bacio na kolena Holanđane, poslavši ih kući.
„Nedeljama sam živeo i čekao ovaj trenutak. Puno napornog rada bilo je potrebno da bih došao ovde gde sam sada i malo je reći da sam oduševljen. Kunem se životom svoje dece da sam rekao Kolu Palmeru da ćemo nas dvojica ući na teren i da će mi on asistirati za gol“, rekao je heroj Engleza i dodao:
„Imamo taj faktor da se vraćamo. Izgleda da nas primljeni gol ubaci u brzinu. Dobili smo na penale, vratili smo se posle preokreta“, poručio je Oli Votkins.
Englezi će u nedelju, 14. jula od 21 čas igrati u Berlinu protiv Španije za titulu prvaka Evrope.
Kvalifikacioni meč Lige šampiona između Borca i albanske Egnatije  - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
SPORT
Banjalukom odzvanjalo: „Kosovo, Srbija“ – Albanci pobegli sa terena!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala