- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Italijan ima poruku za legendu Đokovića: „Ja sam ambiciozan momak“

© AP Photo / Alberto PezzaliLorenco Museti
Lorenco Museti - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
Pratite nas
Italijan Lorenco Museti se posle velike bitke preko Amerikanca Tejlora Frica – 3:6, 7:6, 6:2, 3:6, 6:1 plasirao u polufinale Vimbldona gde ga čeka Novak Đoković. Imao je poruku za sedmostrukog osvajača Vimbldona, poručivši da je Novak legenda, dok je on ambiciozan momak.
Zadovoljan zbog preokreta bio je Museti, koji je 25. reket planete, jer je uspeo da izađe na kraj sa favorizovanim Amerikancem, koji je 12. na ATP listi.
„Teško mi je da voorim, ali probaću. I dalje nisam svestan šta sam uradio. Hvala svima što su bili na tribinama, hvala svima što su došli da me podrže. Razgovarao sam sa timom o tome što ću igrati na velikoj pozornici – Centralni stadion ili Teren broj 1. To je za mene bila velika čast. Fantastičan meč, Fric je u odličnoj formi i srećan sam što sam prošao u polufinale Vimbldona“, rekao je Italijan.
Nije se dugo čekalo na pitanje o narednom protivniku, a to je Novak Đoković koji je među četiri najbolja u Londonu stigao bez borbe, s obziorom na to da mu je Australijanac De Minor predao meč zbog povrede.
„Novak poznaje bolje od mene podlogu i stadion. Šalim se, on je legenda, gde god da se pojavi, posebno ovde na Vimbldonu. Odlično se poznajemo, igrali smo nekoliko puta jedan protiv drugog i uvek je bila velika borba. Očekujem da tako bude i u petk. Biće ovo jedan od velikih mečeva i izazova, ali ja sam ambiciozan momak i daću sve od sebe protiv njega“, zaključio je Lorenco Museti.
Ruka sa lopticama za tenis - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2024
SPORT
Novak saznao protivnika u polufinalu Vimbldona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala