- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Haos na Kopa Amerika: Darvinovo „pomračenje“ – stolicom gađao navijače /video/

© AP Photo / Nell RedmondDarvin Nunjez
Darvin Nunjez - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
Pratite nas
Kolumbija je golom Džefersona Lerme srušila Urugvaj u drugom polufinalnom meču Kopa Amerike i igraće u finalu protiv Argentine, ali su po završetku susreta usledile nemile scene. Darvin Nunjez, as Liverpula, stolicom je krenuo na navijače Kolumbije koji su provocirali i bacali pivo na teren.
Bezumlje i jezive scene na Kopa Amerika posle fudbalskog raspleta koji je dao i drugog finalistu. Sjajni Kolumbijci koji ne znaju za poraz na pomenutom takmičenju izbacili su i Urugvaj, koji je prethodno eliminisao Brazil, ali je ono što se dogodilo po završetku susreta bacilo mrlju na samu igru.
Prema pisanju svetskih medija nije potpuno jasno šta je bio „okidač“ za incident, ali je jasno da je Darvinu Nunjezu, napadaču Liverpula i Urugvaja „pao mrak na oči“.
Bilo je bacanja piva, vređanja i provokacija s tribina od strane kolumbijskih navijača, da bi Darvin na to odgovorio potezanjem stolice i jurnjave sa istom koju je želeo da baci na tribine i obruča se sa navijačima.
Stigao je čak neke od njih i da udari, a veći i dalji sukob sprečili su redari o pripadnici policijskih snaga koji su obezbeđivali sam meč.
Finalni susret Kopa Amerika zakazan je za 15. jul, u noći između nedelje i ponedeljka i sastaće se Argentina i Kolumbija.
Hari Kejn - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2024
EURO 2024
Rade Bogdanović o penalu i mrlji koju je Nemac bacio na polufinale: „Sramota za UEFA“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala