- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Novi napad iz Hrvatske na Piksija i Orlove – „Egotrip i đon-obraz“

© Tanjug / NEMANJA JOVANOVIĆDušan Tadić
Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2024
Pratite nas
Srbija i Hrvatska završile su učešće na Evropskom prvenstvu već u grupnoj fazi, a posle bivšeg fudbalera „vatrenih“, sada stručnog konsultanta Joška Jeličića, na Piksija i Orlove navrzao se Branko Strupar.
Nekadašnji hrvatsko-belgijski fudbaler rođen u Zagrebu poprilično je isprozivao i dalje aktuelnog selektora Srbije Dragana Stojkovića, a na udaru se našao i kapiten Dušan Tadić koji je imao marginalnu ulogu.
„Mi smo dostojanstveno istrpeli neuspeh na Evropskom prvenstvu. Srbi su išli sa previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu, Što je najbolje u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na EP i prvo što sam primetio jeste da im ekipa izgleda posvađano na terenu“, izjavio je Branko Strupar za portal Indeks.hr.
Hrvat iz Zagreba koji je od 1999. do 2002. godine branio boje Belgije, za koju je postigao pet golova na 17 utakmica, zatim je prešao na pojedince.
„Ona izjava Dušana Tadića nakon što nije bio starter, a da je on najbolji i da mora da igra... Pa moraš biti đon-obraz, ako ne startuješ i to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred EVRO potukao u kafiću“, nastavio je Branko.
Za kraj je ostavio napad na Dragana Stojkovića.
„Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao čudne odgovore. Ne mogu da tvrdim da je bio pijan, ali je bio jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba“, zaključio je Strupar u razgovoru za Indeks.hr.
Lamin Jamal - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2024
EURO 2024
Španac opet ispisao istoriju EP – i ima želju od 58 miliona evra!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala