- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Francuskinja i Amerikanac veruju u Đokovića

© AFP 2023 / EMMANUEL DUNANDNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, mogao bi da se oporavi i da igra na Vimbldonu, veruju Marion Bartoli, bivša francuska teniserka, i Tejlor Fric, američki teniser koji je i sam imao istu povredu.
Novak Đoković zbog povrede meniskusa morao je da se povuče sa Rolan Garosa, a dan kasnije se u Parizu i operisao.
Da oporavak teče dobro potvrdila je vest o tome da će srpski as igrati na Olimpijskim igrama, a Đoković se potom pripremao u Crnoj Gori da bi potom odlučio da ode u London.
Iako bi verovatno pametnija odluka bila da posle ove povrede ne ide na travu, Marion Bartoli, bivša francuska teniserka, veruje da bi Novak mogao da ide u London.
„Prestanite da mislite da neće igrati, to danas niko ne može da tvrdi. Ako ode na Vimbldon, biće na sto odsto, i naravno da će biti među dvojicom najvećih favorita“, rekla je Bartoli.
U to da Novak može da se oporavi do Vimbldona veruje i Tejlor Fric koji je posle iste povrede stao na teren nakon tri nedelje.
„Rekao sam mu kako je meni bilo. Dosta toga se svodi na to kako reagujete na upalu. Moguće je da Novak igra. To je potpuno ista stvar koju sam i ja imao. Očigledno, nisam bio favorit za titulu, samo sam se pojavio, pobedio u nekoliko rundi“, rekao je Fric.
Vimbldon počinje prvog jula.
Danci slave gol za izjednačenje protiv Engleske - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2024
EURO 2024
Selektor Danske pred meč sa Srbijom: Voleo bih treće mesto
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala