- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Proslavljeni Rus poručuje: „Navijam za Srbiju – Srbi su naša braća“

© Sputnik / Alexey Filippov / Uđi u bazu fotografijaJegor Titov
Jegor Titov - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2024
Pratite nas
Jegor Titov, proslavljeni ruski fudbaler, u intervjuu za „Sport Ekspres“ rekao je da će navijati za Srbiju na Evropskom prvenstvu i istakao je da mu je žao što Orlovi nisu uspeli da osvoje makar bod protiv Engleske.
Posle primljenog gola fudbaleri Srbije potpuno su se probudili i zaigrali daleko bolje, ali nedovoljno da se Englezima ukrade bod.
Orlovi su međutim ostavili dobar utisak o čemu je govorio i Jegor Titov, čuveni ruski fudbaler i legenda Spartaka iz Moskve.
„Priznajem, nisam gledao baš sve mečeve. Od onih što sam gledao, Nemačka – Škotska je bila utakmica u rangu kada bi se sastali ruski prvoligaš i drugoligaš. Ostale utakmice su bile više takmičarske i neizvesne. Holanđani, koje smo smatrali čistim favoritima, do pobede su došli tek u finišu. Engleska je brzo povela, a onda se adaptirala Srbiji. Kako kažu, Srbi su naša braća. Dobro su se borili i mogli su da urade nešto protiv Engleske. Mislim da će se taj trend nastaviti i da neće biti jasnog favorita“, rekao je Titov.
Zbog bliskog odnosa srpskog i ruskog naroda Titov nema dilemu za koga će navijati u nastavku šampionata.
„Navijam za Srbiju i brine me šta će da urade do kraja. Što se tiče očekivanja, Nemce, Francuze i Engleze vidim u samoj završnici. Mada, zasad deluje da će biti i neke senzacije“, veruje slavni Rus.
Ispratio je Titov i dolazak Dejana Stankovića u Spartak. Govorio je o tome zbog čega su pojedinci nezadovoljni time.
„To je normalno. Ekipu čini 25 igrača, a samo 11 je u startnoj postavi. Ostali će biti nezadovoljni, to je standardna priča. Videćemo šta će biti kada se krene sa transferima. Siguran sam da će ih biti dosta, da će se Spartak pojačati i sa domaćim igračima, ali i sa strancima“, zaključio je Titov.
Srbija - Engleska - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2024
EURO 2024
Određen sudija za meč Srbije i Slovenije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala