- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Rajković: Spremniji sam od Tadića!

© AFP 2023 / JOHN THYSPredrag Rajković
Predrag Rajković - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2024
Pratite nas
Da u taboru fudbalske reprezentacije Srbije i dalje vlada dobra atmosfera, uprkos porazu od Engleza i turbulencijama na relaciji Stojković – Tadić, potvrdio je prvi golman Predrag Rajković. On je izašao pred medije, poručivši da je Tadić možda bio vruće glave i da je atmosfera sjajna.
„Spremniji sam od Dušana Tadića. Napišite slobodno tako. Glava je bila vruća, atmosfera je dobra u to ne sumnjajte. Ma, šalim se ljudi, nema razloga za teškim rečima i komentarima, imamo odličan ambijent i tako će i ostati“, rekao je kroz osmeh „kec“ Srbije na EP u Nemačkoj, aludirajući na izjavu kapitena Srbije da je najspremniji Orao, a meč je počeo s klupe.
Rajković je potvrdio da je poraz od Engleza, polako ali sigurno arhiviran i da se srpski reprezentativci okreću Sloveniji, taj meč na programu je u četvrtak, 20. juna od 15 časova.
„Pokazali smo da imamo kvalitet, falio nam je taj završni pas u utakmici sa Englezima. Protiv Slovenije, biće drugačija priča. Imamo bolju ekipu, to moramo da pokažemo na terenu. Posle te utakmice znaće se konkretnije šanse za pplasman u osminu finala. Odgledaćemo analizu rivala u narednim danima, do početka utakmice. Najpre da se dobro oporavimo od meča sa Englezima“, rekao je Predrag Rajković, koji se od prvog minuta našao među stativama, umesto Vanje Milinković-Savića.
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2024
EURO 2024
Autogol za minimalac Francuza i dva šoka u jednom danu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala