- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Sve se desilo!

© AFP 2023 / TOBIAS SCHWARZNemačka - Škotska
Nemačka - Škotska - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2024
Pratite nas
Otvaranje Evropskog prvenstva bilo je po ukusu neutralnih ljubitelja fudbala najviše zbog toga što je palo šest golova, ali i po tome što je viđeno sve što nas očekuje na prvenstvu: i penal, i crveni karton i VAR poništavanje gola i autogol.
Ništa nije izostalo...
Pre svega, viđena je fudbalska petarda. Naime, Nemci su bili toliko nadmoćni da su dali čak pet golova protivniku i najavili efikasno prvenstvo.
Potom je došlo i do prvog crvenog kartona. Porteus je startovao sa dve noge u 44. minutu, skrivio penal i time uticao i na to da imamo prvu najstrožu kaznu.
Penal je izveo Haverc i doneo treći gol Nemcima na utakmici.
Da ne bude da je neka utakmica prošla bez VAR-a pobrinuo se Filkrug koji je postigao gol u 76. minutu, ali je on poništen posle gledanja snimka, a razlog je ofsajd.
Tačku na celu utakmicu i priču doneo je autogol Antonija Ridigera u 87. minutu, tako da su već na prvoj utakmici čekirane skoro sve moguće situacije koje ćemo gledati u narednih 50 utakmica na prvenstvu.
Ivan Dudić (desno) - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2024
EURO 2024
Srbija bi dala blago da ga danas ima – poslednji desni bek za Sputnjik: „Piksi ne sme da se kocka“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala