- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Kejn „upalio alarm“ Engleza pred Srbiju: „Buđenje!“

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISHari Kejn
Hari Kejn - Sputnik Srbija, 1920, 14.06.2024
Pratite nas
Kapiten Engleske Hari Kejn pričao je pred premijerni meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj sa Srbijom da ekipa pod hitno mora da se probudi. Poraz od Islanda u generalnoj probi uznemirio je rigoroznu britansku javnost, pa je Kejnu jasno da „gordi Albion“ mora pod hitno da počne da pobeđuje.
Englezi slove za glavne favorite na EP, ali samo jedna pobeda u prethodnih pet prijateljskih provera unela je nemir u redove tima Gareta Sautgejta, koji je na udaru javnosti zbog očajnih igara.
Prvu priliku za popravni Kejn, Saka, Foden, Belingem i drugovi imaće protiv Srbije u prvom kolu Grupe C 16. jula u Gelzenkirhenu od 21 čas.
„To mi mogao da bude lep poziv na buđenje kako bismo svi shvatili da neće biti lako kao što to ljudi misle. Dosta je posla pre nama. Nekada ti ovakva buđenja budu neophodna. Posteje polja na kojima moramo da napredujemo, posebno u našem presingu. Utakmice u grupi će biti slične onoj koji smo odigrali sa Islandom (0:1). Moramo bolje da se branimo, posebno kod dugih lopti i sa loptom u posedu, moramo da budemo strpljivi“, rekao je kapiten Engleza Hari Kejn.
Upravo bi Englezi mogli da budu u problemu kod tih dugih lopti i prilikom prekida, jer je Srbija i zvanično najviša reprezentacija na Evropskom prvenstvu, s prosečnom visinom od 186 centimetara.
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 12.06.2024
EURO 2024
Hrvatska se (i dalje) uzda u Luku
Navijači Crvene zvezde proslavljaju titulu - Sputnik Srbija, 1920, 12.06.2024
EURO 2024
Britanski novinar od Srba pravi „babaroge“: „Kriminogena armija proputinovaca“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala