- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pešić o Jokiću: Naravno da mu se „udvaram“

© Sputnik / Lola ĐorđevićSvetislav Pešić
Svetislav Pešić  - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2024
Pratite nas
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić još jednom se sreo sa pitanjem o nastupu Nikole Jokića na Olimpijskim igrama u Parizu.
Pešić je gostovao u podkastu Politike i istakao da bi potencijalno učešće Nikole Jokića dosta značilo našem nacionalnom timu.
„Više mi ne smeta, sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači, u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem“, rekao je Pešić u podkastu Politike.
Košarkaški zaljubljenici se nadaju da će Jokić biti raspoložen da igra za Srbiju, kao da bi mogao da vodi Orlove do nove medalje, pošto je sa Orlovima osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.
Podsećanja radi, Jokić je igrao na Evropskom prvensvu 2022.godine, dok ga na Svetskom prvenstvu 2023. godine nije bilo u sastavu.
Jokić za sada leto provodi u aktivnostima, bio je i na raftingu, a videćemo koja je njegova konačna odluka što se tiče reprezentacije.
Arkadijuš Milik - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2024
EURO 2024
Tamna strana „generalki“ – Evropsko prvenstvo ostaje san za Poljaka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala