- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Loša sreća Topića utiče na draft – srpski talenat izgubio mesto u top deset?

© Sputnik / Lola ĐorđevićNikola Topić
Nikola Topić  - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2024
Pratite nas
Nikola Topić, talentovani srpski košarkaš, prema prvim procenama na predstojećem NBA draftu trebalo je da bude izuzetno visoko pozicioniran, međutim prema najnovijem predviđanju „Bličer Reporta“ mladog Srbina ne vide u top deset pikova.
Nije Nikola Topić imao sreće jer je ubrzo posle oporavka od prethodne doživeo novu povredu koja će očigledno imati uticaj na NBA draft.
Mladi srpski košarkaš morao je da propusti finiš sezone, a nedavno je objavljeno da situacija sa njegovom povredom nije jednostavna jer je Topić parcijalno pokidao ukrštene ligamente u kolenu.
Zbog toga što postoji šansa da propusti veliki deo i naredne sezone talentovani Topić pao je za nekoliko pozicija prema predviđanjima za draft i umesto da se nađe u prvih pet pikova, verovatno ga neće biti ni u prvih deset, piše „Bličer Report“.
Na poziciju će uticati i pregledi koje Topić bude obavio u Sjedinjenim Američkim Državama i koji bi mogli da daju precizniji uvid o oporavku.
U slučaju da bude izabran kao 11. pik Nikola bi postao deo tim Čikago Bulsa, ali promene su i dalje moguće.
Ono što je sigurno da je i ono malo vremena koliko je uspeo da provede na parketu Topić iskoristio kvalitetno i jasno je da se pokazao u najboljem svetlu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2024
SPORT
Od „Novače, kandiduj se za predsednika“ do povlačenja i operacije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala