- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda dovela prvo pojačanje za sledeću sezonu

© Foto : ABA liga/Cedevita,Aleš FevzerUroš Plavšić
Uroš Plavšić - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2024
Pratite nas
Dosadašnji centar Mege Uroš Plavšić zvanično je danas postao košarkaš Crvene zvezde. Kako su naveli crveno-beli, Plavšić je potpisao trogodišnji ugovor.
Visok je 217 centimetara, ima 25 godina, a nosiće crveno-beli dres sa brojem 33.
Predstavljajući novajliju crveno-beli su objavili poruku: „Još k'o dete ja sam bio tu...“ aludirajući na Plavšićevu ljubav prema klubu s obzirom na to da centar nije skrivao navijačku pripadnost, kao i da je podržavao crveno-bele sa tribina.
„Crvena zvezda obaveštava javnost da je srpski centar Uroš Plavšić prvo pojačanje našeg kluba u ovogodišnjem prelaznom roku. Plavšić koji je potpisao trogodišnji ugovor je visok 217 centimetara, igra na poziciji centra i u naš klub stiže iz ekipe Mege. Dolaskom momka koji je rođen u Ivanjici 1998. godine, naš tim dobija veliko pojačanje na centarskoj poziciji, i igrača koji nikada nije krio koliko voli Crvenu zvezdu. Odlikuju ga izvanredna brzina za visinu koju poseduje, ogromna borbenost, odličan osećaj za igru i dobra ruka“, navedeno je na klupskom sajtu.
Plavšić je tako postao prvo pojačanje Zvezde za narednu sezonu.
Pojačaće konkurenciju na centarskim pozicijama gde se još nalaze i Džoel Bolomboj i Luka Mitrović, dok se očekuje da Majk Tobi ode iz redova crveno-belih, kao i Gilespi.
Selektor Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2024
EURO 2024
Srbija u Švedskoj: Priprema za Evropsko i odlazak Ibrahimovića u reprezentativnu penziju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala