- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Saopštenje Partizana: Skandal, rečeno nam je da će se igrati za 24 časa!

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener košarkaša Partizana Željko Obradović
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2024
Pratite nas
Posle prekida druge finalne utakmice Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde dogodio se novi čin. Igrači Crvene zvezde su se pojavili na terenu, kao i sudije, a igrača Partizana nije bilo. Crno-beli su se sada oglasili i sve nazvali skandalom.
Saopštenje prenosimo u celosti:
„Druga utakmica finala Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde je prekinuta na 7.55 sekundi pre kraja treće četvrtine pri rezultatu 57:45 u korst crno-belih. Prvi sudija meča je prekinuo utakmicu zbog vređanja Vesne Čović od strane publike, što je prvi put u istoriji naše košarke da se utakmica prekida zbog verbalnog delikta. Nakon prekida, ekipa Crvene zvezde se povukla u svlačionicu.
Podsećanja radi, samo u ove dve nepune utakmice, vređani su Željko Obradović, Zoran Savić, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, ali mečevi nisu ni za sekund prekidani. KK Partizan je protiv svakog vređanja na bilo kom osnovu i gotovo svakodnevno to ponavlja.
Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-belih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata.
Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena posle prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama.
Crvena zvezda, sudije i delegat na ovaj način dodele titulu državnog prvaka Crvenoj zvezdi, a KK Partizan u takvom skandalu ne želi da učestvuje", stoji u saopštenju crno-belih.
Detalji sa večitog derbija odigranog u okviru petog kola Evrolige - Sputnik Srbija, 1920, 06.06.2024
SPORT
Prekinuta druga utakmica finala Superlige Srbije – Zvezda proglašena za šampiona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala