- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Moskva će gledati „pametnog Marka“

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaMarko Nikolić
Marko Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2024
Pratite nas
Srpski trener Marko Nikolić biće postavljen je za šefa stručnog štaba moskovskog CSKA, a bivši fudbaler tog tima Zoran Tošić govorio je o Nikoliću u superlativima.
Najavio je popularni Bambi Tošić da bi Nikolić sa CSKA mogao da se bori za titulu u ruskoj Premijer ligi.
„Čuo sam mnogo dobrih stvari o Nikoliću. Pratio sam njegovu karijeru. Sviđa mi se kako vidi fudbal i priča o njemu. Marko je veoma pametan čovek. Osvajao je trofeje u različitim klubovima i ligama. To je važno za CSKA, ovo je klub u kome se uvek bore za najviši plasman. Veoma mi je drago što je na klupu CSKA došao tako kvalitetan trener. Nadam se da će Nikolić uspeti i da će se CSKA sa njim boriti za najviši plasman“, rekao je Zoran Tošić za Sport Ekspres.
O Nikoliću je lepe reči rekao srpski trener Radoslav Batak koji je istakao da je Nikolić pravi čovek za CSKA, te da bi od te ekipe mogao da načini šampiona Rusije.
CSKA je u ponedeljak objavio ostavku Vladimira Fedotova koji je vodio tim od leta 2022. godine, i sa njim je ekipa stigla do drugog mesta u sezoni 2022/2023. i osvojen je Kup Rusije, dok je minule sezone SCKA završio na šestom mestu Premijer lige Rusije.
Marko Nikolić je trenersku karijeru započeo u Radu sa Banjice, vodio je posle toga Vojvodinu, Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, kao i mađarski Fehervar, te Lomomotivu Moskvu i Šabab Al Ahli.
Rokas Gedraitis - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2024
SPORT
Zvezdina „raketa“ pred derbi – šuter dobio novi ugovor
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala