- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Obradović posle poraza: „Odavno nije viđena takva tortura“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener košarkaša Partizana Željko Obradović
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2024
Pratite nas
Trener Partizana Željko Obradović izjavio je posle tesnog poraza u prvom meču finala KLS od Crvene zvezde rezultatom 89:88 da odavno nije viđena tortura kakvu na parketu proživljava Kevin Panter.
Kapiten Partizana Kevin Panter okončao je prvi meč finalne serije sa 12 poena uz procente šuta 3/6 za dva poena i 2/5 za tri. Novinare na konferenciji zanimalo je zbog čega se Amerikanac nije pozdravio sa igračima Crvene zvezde.
„Zatekli ste me. Nemam pojma, ja to nisam video zaista i nisam obratio pažnju. Nemam razloga da vam ne verujem, ali nisam primetio. Molim vas, izvinjavam se. Ali, da nastavim o Panteru. Odavno nisam video da jedan igrač doživljava torturu na parketu kao Kevin Panter. Protiv njega se ne igra košarka, to je strašno koliko batina dobija. Mogu da vadim klipove. Svi ostali sportovi se igraju protiv njega, osim košarke. Toliko o Panteru“, stao je Željko u zaštitu kapitena svog tima.
O šutu za pobedu, koji je Zek Ledej promašio, Željko je rekao.
„Neizvesna utakmica u završnici u kojoj smo imali priliku da pobedimo. Mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo pobedili. O nekim stvarima sam već pričao i ne bih da se ponavljam“.
Zatražili su novinari od Obradović i da pojasni koje „stvari nisu jasne“ u srpskoj košarci.
„Nemojte molim vas da vam sve objašnjava. Hajde da se ne pravim naivni i da ne znamo o čemu se radi. Uzmite tabelu Evrolige i pogledajte malo kako su se završili poslednje dve sezone, pa uporedite malo. Prosto i jednostavno. Specijalno vi znate, kao što i svi znaju. Tako je kako je“, završio je izlaganje Obradović.
Partizan će već u sredu u drugom meču finalne serije, koje se igra na dve dobijene partije ugostiti Zvezdu u Beogradskoj areni od 20 časova.
Dejan Davidovac - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2024
SPORT
Ledej promašio pobedu – Zvezda vodi u finalu KLS!
Trofej ABA Superkup - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2024
SPORT
ABA liga kaznila Partizan, Nanelija i Lazarevića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala