- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sferopulos posle nove pobede: „Zaslužujemo više poštovanja“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2024
Pratite nas
Crvena zvezda predvođena grčkim strategom na klupi Janisom Sferopulosom, vezala je i sedmu pobedu nad Partizanom, ovoga puta u finalu KLS lige tesnom pobedom (89:88). Grk je bio zadovoljan zbog takvog epiloga, ali je upro prstom u sudije i nije želeo da odgovara na pitanja.
Sferopulos je samo kratko analizirao prvi meč finalne serije koji je njegov tim dobio na krilima Dejana Davidovca, dok su se Jago dos Santos i Nemanja Nedović povredili.
„Čestitam igračima na pobedi, velikoj pobedi. Ali, ovde sam skoro deset meseci, svi su mogli da vide kakvi su moji statovi i principi. Uvek sam poštovao takmičenje, rivale, navijače, sudije, ali sada moram nešto da kažem, iako sam do sada pričao samo o košarci“, istakao je Grk.
A, onda se prebacio na to da Partizan već tri meseca vrši pritisak na sudije, da se žali i da konstantno napada arbitre.
„Iza nas je utakmica tokom koje sudije nisu imale iste kriterijume. Mi zaslužujemo više poštovanja od sudija. I mi mižemo da napadamo sudije, ne želim da odgovaram na pitanja“, podigao se od stola i otišao Janis Sferopulos.
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2024
SPORT
Obradović posle poraza: „Odavno nije viđena takva tortura“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala