- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Arina, u Srbiji te obožavaju: „Ovo je najbolja stvar koju sam čula“

© AP Photo / Alessandra TarantinoArina Sabalenka
Arina Sabalenka - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2024
Pratite nas
Arina Sabalenka uspela je svojim tenisom, ali i ponašanjem van terena da stekne navijače širom sveta. U Srbiji je takođe izuzetno vole i poštuju, a o tome je obaveštena na konferenciji posle pobede za osminu finala Rolan Garosa.
Fantastična Arina Sabalenka pobedila je Paulu Badosu i posle meča bila je raspoložena za razgovor sa medijima.
Beloruskinja je dobila i pitanje koje se ticalo srpskih navijača. Jedan od predstavnika medija iz Srbije preneo joj je da u našoj zemlji ima veliki broj navijača na šta se ona oduševila.
„Znate, ovo je najbolja stvar koju sam čula, neverovatno je. Otvorena sam, povezana sa ljudima. Pokazujem život na terenu i van njega. Stvarno je sjajno da čujem ovako nešto, motiviše me da nastavim da radim i da guram sebe da budem bolja. Možda ću jednog dana shvatiti i da sam bila inspiracija i da sam pomogla nekima u teškim momentima. Lepo je stvarno znati da ima više pozitivnih nego negativnih stvari koje pišu o meni, pošto je ranije bilo drugačije. Srećna sam što stvari sad idu u drugom smeru“, rekla je Sabalenka.
Nije tajna da beloruska teniserka ima odličan odnos sa Novakom Đokovićem koji joj je uzor i sa kojim kad god se sretne na turnirima zbija šalu.
Zbog toga su je zaista zavoleli i ljubitelji belog sporta u Srbiji, ali ono zbog čega je najpre stekla navijače jeste njen borbeni duh i karakter koji prikazuje na terenu.
Novak Đoković i Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2024
SPORT
Novak se oglasio pre meča – i to zbog Olge
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala