- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kiša u Parizu remeti Novaka

© AFP 2023 / DIMITAR DILKOFFNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2024
Pratite nas
Meč Novaka Đokovića i Lorenca Musetija u trećem kolu Rolan Garosa verovatno će kasniti zbog promene rasporeda usled kiše u Parizu.
Novak Đoković i Lorenco Museti meč bi trebalo da počnu u 20.15 na stadionu „Filip Šatrije“, ali će njihov duel verovatno početi kasnije zbog kiše koja je još jednom napravila problem organizatorima.
Iako na stadionu na kom srpski as i Italijan igraju postoji krov njega će morati da iskoriste i igrači koji nisu bili u planu za to.
Kada Aleksandar Saša Zverev i Talon Grikspor završe meč na Šatrije će izaći Grigor Dimitrov i Zizu Bergs koji će na ovom stadionu nastaviti duel. Taj meč zbog kiše je prekinut pri rezultatu 6:3, 2:1 za bugarskog tenisera.
Oba meča mogla bi da se oduže zbog čega će najbolji teniser sveta morati da sačeka, iako kiša njega nije trebalo da remeti na glavnom stadionu.
„Zbog loših vremenskih uslova morali smo da menjamo raspored“, objavili su organizatori.
Kašnjenje Novakovog meča trenutno je najmanja briga za njih jer postoji mnogo veći problem koji se odnosi na dublove. U toj konkurenciji još uvek nisu završeni svi mečevi prvog kola.
Novak Đoković i Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2024
SPORT
Novak se oglasio pre meča – i to zbog Olge
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala