- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanković se susreo sa prvim problemom u Moskvi – „okrenuta leđa“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Crvene zvezde Dejan Stanković
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2024
Pratite nas
Dejan Stanković koji je nedavno napustio mađarski Ferencvaroš kako bi preuzeo Spartak iz Moskve suočio se sa prvim problemom, jer je čovek koji je trebalo da mu bude „desna ruka“ i pomoćnik rešio da napusti klub.
U pitanju je Vladimir Slišković, sin legendarnog jugoslovenskog fudbalera Blaža Sliškovića koji je bio prelazno rešenje do dolaska Stankovića.
Vladimir je u Spartaku iz Moskve od 2022. godine i bilo je predviđeno da bude asistent Stankoviću, ali do toga neće doći i to njegovom odlukom.
Pojedini ruski mediji pisali su da je Slišković junior znatno dobio na pažnji i da je zahtevao od kluba da ima platu gotovo kao prvi trener Dejan Stanković, a da se iza cele priče zapravo krilo to da želi da napusti klub, objasio je Sport Ekspres.
I zaista je Vladimir Slišković napravio dobre rezultate sa Spartakom i finišu sezone, davao je veliki broj intervjua i imao medijsku pažnju, ali Moskovljani nisu želeli da pristanu na njegove uslove koje je postavio po završetku sezone.
Samim tim, Dejan Stanković koji je stigao iz Ferencvaroša moraće da pronađe novog asistenta u prestonici Rusije, gde će naredne sezone imati šampionske ambicije.
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2024
SPORT
Piksi ga „precrtao“ – Joveljić odgovorio sa dva gola /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala