- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak ne otpisuje Rafu: „Nadal je drugi čovek u Parizu“

© AFP 2023 / DIMITAR DILKOFFRafael Nadal
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, koji je u Ženevi stigao do polufinala prokomentarisao je žreb za Rolan Garos, a akcenat je bio na derbiju prvog kola koji će igrati Rafael Nadal i Aleksandar Zverev.
Jasno je da je loš renking stavio Nadala, inače vlasnika čak 14 trofeja na Rolan Garosu, u nezavidan položaj već na samom startu.
Umesto lakšeg, imao je paklen žreb jer je dugo bio odsustan i „srozao“ se na ATP listi. Tako će „Bik s Majorke“ u prvom kolu igrati protiv Nemca ruskog porekla Aleksandra Saše Zvereva, a Đoković je „servirao“ mišljenje o tom duelu.
Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2024
SPORT
„Harakiri“ Srbije protiv Japana – komplikuje se odlazak na OI
„Da, da, baš sam video žreb. Potpuni spektakl biće taj duel Nadala i Zvereva i zaista jedva čekam da vidim taj meč. Biće to izuzetno interesantno, pošto je Zverev u fantastičnoj formi, što potvrđuje osvajanje Mastersa u Rimu. Ali, na Rolan Garosu Rafa Nadal definitivno nije isti čovek. Mi smo već navikli na to, tako da će biti interesantno šta će se dogoditi“, izjavio je Novak Đoković.
Srpski i svetski broj jedan nalazi se u istoj polovini kostura kao pomenuti dvojac, pa bi potencijalni duel Đokovića sa Nadalom ili Zverevom mogao da usledi u polufinalu Rolan Garosa.
Podsetimo, Novak će na startu turnira u Parizu igrati protiv domaćeg tenisera Pjera-Uga Urbera.
Kada je u pitanju Ženeva i turnir iz serije 250, Novak će danas u polufinalu oko 14 časova igrati protiv Tomasa Mahača, a taj susret moći ćete da pratite u tekstualnom prenosu uz Sputnjik.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2024
SPORT
Novak iskren posle pobede: „Meč mogao da ode u potpuno drugom smeru“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala