- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Arlov: Vreme u Generalnoj skupštini UN ubuduće meriće se - do i posle 23. maja 2024

© Sputnik / RIA Novosti / Uđi u bazu fotografijaSedište Organizacije ujedinjenih nacija u Njujorku
Sedište Organizacije ujedinjenih nacija u Njujorku - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2024
Pratite nas
Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju u Republici Srpskoj Milorad Arlov uputio je čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na, kako je naveo, dostojanstvenoj političkoj borbi i diplomatskoj pobedu u Generalnoj skupštini UN.
Arlov je poručio da nakon glasanja u GS UN nijedan Srbin više ne može biti ravnodušan i da ne oda iskreno priznanje srpskom rukovodstvu i velikoj političkoj borbi za srpsku čast i dostojanstvo.
"Čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom timu, ministru spoljnih poslova Marku Đuriću na dostojanstvenoj političkoj borbi i diplomatskoj pobedi u Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija", saopštio je Arlov i dodao:
"Juče zagrnuti u srpsku trobojku sa krunom Nemanjića niste dali Vašom mudrošću i istinom o srpskom narodu da celi srpski rod i buduća pokolenja, Republika Srpska, Srbija budu razapeti na stub srama kako su mnogi želeli".
To, dodao je, potvrđuju izjave i priznanje Vaših protivnika o Vašoj političkoj borbi i moralnoj pobedi čak i onih koji su pokrenuli tu sramnu rezoluciju o Srebrenici.
"Jesu je izglasali, ali nisu pobedili i celi svet okrenuli protiv nas. Prvi put u istoriji dogodila se velika podela u Generalnoj skupštini UN", naveo je Arlov i istakao da će se vreme u GS UN od njenog nastanae ubuduće meriti do i posle 23. maja 2024. godine kada je svet očito podeljen, a Zapad doživeo fijasko.
Pogledajte i.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala