- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bum na terenu, pa haos van njega – Adem Ljajić priveden

© AFP 2023 / Andrej IsakovicAdem Ljajić
Adem Ljajić - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2024
Pratite nas
Taman što je ove sezone napravio „bum“ na fudbalskom terenu vrativši se u rodni Novi Pazar, Adem Ljajić je napravio haos van terena. Incident koji je bivši reprezentativac Srbije napravio u jednom novobeogradskom hotelu, poslao ga je pravo u policijsku stanicu!
Pprema pisanju beogradskih medija, Adem Ljajić je u vidno alkoholisanom stanju i sa preko dva promila alkohola u krvi, ušao u ranim jutranjim satim u jedan hotel gde je tražio da mu se posluži piće.
Kako mu je radnik sa recepcije objasnio da je završeno radno vreme restorana i da se ne služi piće, tako ga je, navodno, Ljajić uhvatio za kragnu i počeo je da mu preti.
Zaposleni u hotelu ostao je pribran u nimalo naivnoj situaciji i pozvao je policiju, koja je brzo stigla na lice mesta. Ljajić je, prema rečima očevidaca, i pisanju medija, nastavio bahato da se ponaša i odbio je da preda ličnu kartu koju mu je policija zatražila na uvid.
Ispostavilo se da fudbaler Novog Pazara nema kod sebe lični dokument, što je još jedan prekršaj u nizu koji je napravio. te je odveden u policijsku stanicu Novi Beograd, gde će biti zadržan 48 sati.
Prema navodima medija, protiv poznatog fudbalera koji je svojevremeno branio boje Partizana, Rome, Fiorentine i brojnih drugih klubova, biće podignuta i krivična prijava zbog brojnih pretnji koje je u alhoholisanom stanju uputio, NN licu, kao i policajcima.
Ljajić je zajedno sa ostatkom ekipe Novog Pazara, kao i članovima stručnog štaba smešten u pomenutom hotelu na Novom Beogradu.
Novi Pazar u subotu od 16 časova igra utakmicu plej-auta Superlige protiv Železničara iz Pančeva.
Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2024
SPORT
Džajić o Piksijevom ugovoru i Srbiji: „Da ne doživimo opet Katar“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala