- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Velika šteta – Ribakina ne može da brani titulu

© AFP 2023 / THOMAS KIENZLEJelena Ribakina
Jelena Ribakina - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2024
Pratite nas
Jelena Ribakina, teniserka ruskog porekla koja igra pod zastavom Kazahstana, povukla se sa mastersa u Rimu gde je branila titulu. Kao razlog Moskovljanka je navela prehladu.
Nije imala sreće Jelena Ribakina koja je u „večni grad“ stigla kao jedna od glavnih favoritkinja za titulu koju je ona i osvojila prošle godine.
Moskovljanka se prehladila i shvatila da nije u stanju da izađe na teren zbog čega je predala meč Irini Kameliji Begu kojoj je potom meč predala i Jelenina zamena Francuskinja Dodin.
Izgubiće četvrta teniserka sveta hiljadu bodova koje neće moći da brani pa će joj tako biti još teže da prestigne Koko Gof i Arinu Sabalenku.
Velika šteta za Ribakinu koja je bila u odličnoj formi. Prethodno je njen niz pobeda na šljaci posle velike borbe prekinula Sabalenka u polufinalu Madrida, ali je Jelena pre toga osvojila titulu u Štutgartu gde je u polufinalu eliminisala Igu Švjontek, prvu teniserku sveta.
Od početka godine osvojila je i titule u Brizbejnu i Abu Dabiju,a igrala je i finale mastersa u Majamiju. Nije prvi put da joj se desi da se povlači zbog prehlade, prethodno je istu situaciju doživela u Indijan Velsu i to takođe na mestu gde je branila titulu.
Bajern Minhen Mančester junajted polufinale Liga šampiona 1999. godina - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2024
SPORT
Nemcima se ponovila 1999. /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala