- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Haos u Rimu: Novak još uvek čeka protivnika – kiša sve poremetila

© Sputnik / Lola ĐorđevićTeniska loptica
Teniska loptica - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2024
Pratite nas
Sada već tradicionalno kiša prekida teniske mečeve mastersa u Rimu i pravi velike probleme organizatorima. Novak Đoković još uvek nije saznao protivnika, dok Miomir Kecmanović iako je bilo u planu nije ni izašao na teren.
Pre tri godine Novak Đoković je usled pomeranja i prekida zbog kiše u Rimu morao da igra dva meča u jednom danu, protiv Stefanosa Cicipasa i Rafaela Nadala. Kako stvari stoje, ne bi čudilo da se slična situacija ponovi ove godine.
Masters u „večnom gradu“ je tek počeo, ali prvog dana nisu odigrani svi predviđeni mečevi jer je počela da pada jaka kiša. U jednom trenutku mečevi su nastavljeni, ali nije prošlo puno vremena i ponovo je počeo pljusak.
Zbog vremenskih uslova na teren još uvek nije izašao Miomir Kecmanović protiv Brendona Nakašime. Meč takođe nisu uspeli da počnu ni Roman Safijulin i Korentan Mute, a pobednik tog duela je prvi protivnik Novaka Đokovića u Rimu.
Biće velikih problema u četvrtak u Rimu jer je previđen veliki broj mečeva. Neočekivano će svi srpski teniseri osim Novaka igrati istog dana.
Najpre bi trebalo da Hamad Međedović izađe na teren protiv Alekseja Popirina od 11 časova, a potom Kecmanović i Nakašima igraju ne pre 15 časova. Ako vremenski uslovi dozvole trebalo bi da gledamo i Dušana Lajovića protiv Lorenca Sonega od 20:30.
Međutim, pitanje je koliko će mečeva i ovog dana biti odigrano jer vremenska prognza za Rim uopšte nije optimistična i ponovo se očekuje kiša.
Nikola i Natalija Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2024
SPORT
Jokićeva najlepša MVP čestitka: „Kada odigrate karte kako treba – sve je moguće“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala