- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokićeva najlepša MVP čestitka: „Kada odigrate karte kako treba – sve je moguće“

© AP Photo / Jack DempseyNikola i Natalija Jokić
Nikola i Natalija Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2024
Pratite nas
Povodom MVP priznanja, trećeg u karijeri, Nikola Jokić dobio je izuzetno veliki broj čestitki, ali ona najznačajnija stigla je od porodice. Nju je dočekao u majici sa natpisom „Brate“ čime je pokazao da ne zaboravlja Dejana Milojevića koji mu je bio kao član porodice.
„Kada neverovatno postane moguće. Nikola Jokić. Za druge, neverovatan talenat. Za nas, nesebičan porodičan čovek. Drugi ga možda vide kao neobičnog, ali mi smo ga uvek videli kao neverovatnog. Možda vam je čudno da je ponosni Srbin, draftovan sa niskog 41. mesta, ostvario nešto što su samo posebni dosegli, ali kada odigrate svoje karte kako treba, sve je moguće. Iza ožiljaka i osmeha leži rad, leži verovanje da ćeš biti veliki. I mi ćemo uvek verovati u sada trostrukog MVP-a. Ti si naš ponos, ti si naš MVP, volimo te Nikola. Volimo te tata“, ovim rečima čestitala je Jokiću, titulu za najkorisnijeg igrača NBA lige, supruga Natalija.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2024
SPORT
Najbolji košarkaš sveta – Nikola Jokić /video/
Uz nju su na video snimku bila i Nikolina braća Nemanja i Strahinja, ali i ćerka Ognjena čije su reči najviše raznežile srpskog asa.
Proglašenje je dočekao sa saigračima i porodicom u majici na kojoj je pisalo „Brate“. Tu majicu napravili su košarkaši Golden Stejta posle smrti Dejana Milojevića, srpskog trenera.
Milojević je preminuo 17. januara ove godine, a njegov odlazak pogodio je Jokića kome je veliki Deki bio trener, ali pre svega uzor i toliko blizak prijatelj da mu je bio kao član porodice.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2024
SPORT
Amerika se treći put poklonila Somborcu – Jokić je MVP NBA lige!
Jokić je odigrao verovatno najbolju sezonu u karijeri, iako je i u prošloj bio fantastičan kada mu je MVP nagrada izmakla iz ruku. Ove godine odavno se znalo da će poneti prestižno priznanje jer su njegov učinak i doprinos timu zasenili glavne konkurente Šaja Glidžusa-Aleksandra i Luku Dončića.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala