- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpska legenda je već omiljena u Rusiji: „Neko me je uhvatio kako pevam...“ /video/

© AFP 2023 / GLYN KIRKSaša Ilić
Saša Ilić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
Pratite nas
Saša Ilić, legendarni fudbaler Partizana, posle Srbije, Bugarske i Grčke trenersku karijeru nastavlja u Rusiji, kao prvi strani trener u istoriji Nižnjeg Novgoroda.
Ilić je preuzeo kormilo člana elitnog takmičenja ruskog fudbala pošto je prethodno radio i Čukaričkom, CSKA iz Sofije i grčkom Atromitosu.
Ilić je na predstavljanju pričao sa novinarima, koje je pored uobičajenih tema zanimalo i kako se nosio sa porokom tokom igračke karijere.
„Ponekad bih zapalio dok sam igrao profesionalno fudbal“, kazao je Ilić uz osmeh na predstavljanju.
Pitali su ga da i sebe predstavi ruskoj fudbalskoj publici.
„Mislim da je još rano za to, ali mogu reći da sam vrlo jednostavna osoba. Društvena. Volim da se šalim. Ozbiljan sam samo kada je rad i trening u pitanju. Uvek sam ljubazan i pristojan. Zahtevan sam takođe, ali to je samo zato što tražim profesionalni pristup i rad od svakog.“
Nedavno se na mrežama pojavio jedan snimak iz kafane na kom Ilić peva Partizanove pesme.
„Biću iskren, dok sam igrao ponekad sam pušio. To, naravno, nije baš najpametnije. Na snimku o kojem govorite, neko me je uhvatio kako pevam Partizanove pesme. Pušenje, naravno, nije dobro po sportistu. Ali, ipak, dešava se. Neću da vas lažem", istakao je Ilić.
Neće Ilić imati lak posao u Nižnjem, ekipa se nalazi na ivici opasne zone, na 12. poziciji tabele Premijer lige Rusije sa 28 poena, samo jednim više od Voroneža na mestu koje vodi u baraž za opstanak.
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
SPORT
Mesijeva „petica“ za desetku /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala