- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Tivat uveo zabranu kretanja u kupaćem kostimu van plaže, kazne i do 1.000 evra

Tivat - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
Pratite nas
Opština Tivat odlučila je da zabrani kretanje turista u kupaćim kostimima u pešačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru. Za one koji ne budu poštovali nove mere predviđene su kazne od 20 do 1.000 evra. Zabranjenoje i voženje bicikala i električnih trotineta u pešačkim zonama.
Vlasti u Tivtu odlučile su da zabrane kretanje turista u kupaćim kostimima u pešačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru.
Zabrana se ne odnose na kupališne zone, a za one koji ne budu poštovali ove mere predviđene su kazne od 20 do 1.000 evra.
Lokalni parlament prihvatio je i izmene i dopune Odluke o regulisanju saobraćaja na području opštine Tivat kojom su proširene pešačke zone u gradu, u kojima uvedena eksplicitna zabrana kretanja električnih trotineta i drugih sličnih vozila. Biciklisti su u obavezi da se kreću isključivo biciklističkim stazama.
Vozačima električnih trotineta i sličnih vozila, koji budu vozili po zabranjenim pešačkim zonama, prete novčane kazne u iznosu od 20 do 500 evra, prenele su podgoričke „Vijesti“.
Kanarska ostrva - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
SVET
Šta se krije iza novog svetskog trenda - narod ustaje protiv turizma
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala