- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zabrinjavajući prizor iz Moskve – srpski junak se povredio

© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaSrđan Babić
Srđan Babić - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2024
Pratite nas
Srpski reprezentativac Srđan Babić povredio se u polufinalu Kupa Rusije između njegovog Spartaka iz Moskve u duelu sa gradskim rivalom Dinamom. Stameni štoper je već u šestom minutu s bolnom grimasom napustio teren šepajući, a kako je Evropsko prvenstvo za mesec i po dana, tako je jasno da ima razloga za brigu.
Heroj Srbije iz Leskovca i strelac izjednačujućeg gola u remiju sa Bugarskom (2:2) na stadionu „Dubočica“ zatražio je izmenu u ranoj fazi moskovskog derbija, čime je sigurno zabrinuo selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji već ima glavobolju zbog nove povrede levog kolena još jednog stuba odbrane – Nemanje Gudelja.
Tako je posle štopera Sevilje i levonogi štoper Spartaka iz Moskve zadobio povredu mišića. U prvi mah je delovalo da Srđan Babić, čiji je Spartak na kraju slavio rezultatom 2:0 i plasirao se u finale Kupa Rusije, želi da nastavi, ali se ubrzo okrenuo ka klupi, zatraživši izmenu.
Borusija Dortmund - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2024
SPORT
„Milioneri“ slave duplu pobedu – častili sebe i Nemačku
Vidno razočaran bio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Almerije, Famalika i Vojvodine, a ceh je platila platila medicinska torba, koju je u par navrata udario.
Za sada nije poznato kakav je stepen povrede i kolika pauza očekuje srpskog reprezentativca, to će pokazati detaljni lekarski pregledi kojima će Babić biti podvrgnut.
Kako je do prve utakmice sa Engleskom u Gelzenkirhenu ostalo još tačno 45 tada, tako je jasno da su velike šanse da Srbija i Piksi imaju na raspolaganju pouzdanog 28-godišnjeg momka rođenog u Banja Luci.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Saša Ilić, CSKA Sofija - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2024
SPORT
Rusi zovu srpsku legendu – ugovor do 2025 godine!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala