- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Oglasila se Zvezda: Poslednja opomena za Ilića

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaška lopta
Košarkaška lopta  - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2024
Pratite nas
Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je saopštenje povodom suspenzije Nebojše Ilića, tim menadžera. Klub je odlučio da Ilić dobije novačnu kaznu, kao i poslednju opomenu pred isključenje iz tima.
Crvena zvezda suspendovala je Nebojšu Ilića na 72 sata zbog saobraćajnoj prekršaja, a po isteku suspenzije klub se oglasio saopštenjem.
„KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je nakon 72 sata i utvrđivanja svih činjenica oko saobraćajnog prekršaja koji je 25.04.2024. godine napravio Nebojša Ilić kao fizičko lice, donelo sledeću Odluku:
Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 posto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera.
Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Nebojšom Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda“, piše u saopštenju crveno-belih.
Jelena Ribakina - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2024
SPORT
Jelena je „kraljica šljake“ – više od godinu dana ne zna za poraz
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala