- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da li će Srbija videti turski fudbalski scenario?

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Igor Duljaj
Trener Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2024
Pratite nas
Partizan je nezadovoljan suđenjem na večitom derbiju, a novi derbi je iza ćoška, već u sredu u okviru polufinala Kupa. Crvena zvezda će ponovo biti domaćin. Crno-beli su najavili da ne znaju da li će odigrati taj meč. Ako ne odigraju - čeka ih kazna. A, postoji čak i mogućnost, barem u teoriji, da crno-beli izađu sa omladincima na teren.
Naime, nedavno je u Turskoj Fenerbahče protiv Galatasaraja odigrao sa omladincima, odnosno igračima do 19 godina, pa čak ne bi bilo veliko iznenađenje da crno-beli učine nešto slično.

Naravno, sve je na proceni ljudi iz Humske, a sve opcije su u igri: i da Partizan odigra sa najjačom ekipom, ili sa omladincima, ali i da uopšte ne odigra utakmicu.

Inače, u slučaju izostanka sa duela Partizan bi bio i žestoko kažnjen, ne samo novčano, već i potencijalnim daljim suspenzijama, što bi dodatno zakomplikovalo stanje u Humskoj.
Za Kup Srbije važi pravilo da će tim koji ne bude nastupio na utakmici biti kažnjen novčanom kaznom ili isključenjem iz budućih takmičenja, tako da bi to moglo da znači da Partizan možda ne bismo gledali u najmasovnijem takmičenju naredne sezone 2024/25.
Burni dani odluke u Humskoj 1...
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
73.
Aleksandar Katai - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2024
SPORT
Glavni pomoćnik Zvezdinog Supermena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala