- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ostavka vajberom još odzvanja pod Bagdalom: „Klinački – možda je mislio da će neko da ga moli...“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2024
Pratite nas
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Vladimir Gaćinović posle poraza Napretka od Radnika u Kruševcu podneo ostavku. Nije ulazio u detalje, ali zato jeste predsednik kluba Miloš Nenezić, koji je sazvao vanrednu konferenciju za medije u kojoj je otkrio da je Gaćinović ostavku saopštio putem vajbera, kao i da tako klinci raskidaju veze.
Velike stvari pravili su u tandemu Napredak i Gaćinović, s tim što je jedan krajnje neočekivani poraz uticao na to da iskusnis strateg „vruće glave“ načini krupan korak i ode.
A srušio je Partizan u Humskoj, dovukao je Kruševljane do gornjeg dela tabele, igrali su lepršav fudbal i bili apsolutni hit Superlige.
Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2024
SPORT
Liverpul krenuo, stao i ispao – Tadić jedan od tragičara, kraj i za Živkovića /video/
Ipak, „fenjeraš“ je naterao glavnokomandujućeg, kako je sam sebe nazvao Vladimir Gaćinović, da podnese ostavku nakon poraza rezultatom 2:0 na stadionu pod Bagdalom.
Iz Kruševca se nekoliko dana nisu oglašavali, da bi u javnosti istupio prvi čovek Napretka Miloš Nenezić.
„Što se tiče same ostavke to je jedno razočaranje. S obzirom na to da u javnosti ima neki drugih interpretacija, istine rade, dao je ostavku preko vajber poruke. Možda je mislio da će neko da ga zove i da ga moli. Ja nisam taj. Prvo je trebalo da prenoći, pa da traži sastanak, ili da ga pozovem“, istakao je Nenezić.
Nije se na tome zaustavio predsednik Napretka već je do detalja otkrio sadržaj poruke koju je dobio od Vladimira Gaćinovića.
„Citiram:'Predsedniče, dobro veče. Izvinite ako vas uznemiravam ili vam oduzimam vreme. Želeo bih da vam se zahvalim na izuzetnoj saradnji sa vaše strane, poštovau. Želeo bih da vas obavestim sa žaljenjem da nisam trener Napretka'. Toliko o istinitosti i načinu otkaza. Ovako klinci raskidaju veze u današnje vreme“, konstatovao je Nenezić, dodajući da su on i klub učinili sve da Gaćinović dobije savršene uslove za rad, i da mu se ni na koji način nisu mešali u izbor oko sastavljanja tima.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2024
SPORT
Liverpul krenuo, stao i ispao – Tadić jedan od tragičara, kraj i za Živkovića /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala