- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ukrajinski političar: Zelenski je uništio zemlju do temelja

© Olivier Matthys, Pool PhotoVladimir Zelenski
Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
Pratite nas
Vladimir Zelenski je uništio Ukrajinu do temelja, izjavio je predsednik Saveta pokreta „Druga Ukrajina“, lider partije „Opoziciona platforma – za život“, zabranjene u Ukrajini, Viktor Medvedčuk.
„Danas možemo sa sigurnošću da kažemo da je ukrajinski narod želeo prijateljstvo i jedinstvo sa Rusijom. To je svaki ukrajinski predsednik obećao, a onda radio suprotno. Svaki ukrajinski predsednik je donosio sa sobom transformacije i političke preokrete koji su uništavali zemlju. Posle šestog takvog mađioničara, zemlja je uništena do temelja, sedmog neće izdržati“, piše Medvedčuk u članku za list „Komsomoljska pravda“.
Po njegovim rečima, nezavisnost Ukrajine, njen suverenitet i državnost „prodali su i protraćili svih šest predsednika“ koji su bili na vlasti zemlje.
„Sve se dešavalo po istom šablonu: predsednički kandidat je obećavao jedno, a radio potpuno suprotno. Obećao je bogatstvo – stvarao siromaštvo, obećao pravdu – podsticao bezakonje i korupciju, obećao mir- izazvao rat“, ocenio je Medvedčuk.
Pogledajte još:
Ruska vojska u zoni specijalne operacije - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
RUSIJA
Bivši američki obaveštajac: NATO nikada neće poslati vojsku u Ukrajinu - to je put u momentalnu smrt
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala