- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin je činio čuda – ali se kod „projektila“ nije pomerio /video/

© AP Photo / Bernat ArmanguePredrag Rajković
Predrag Rajković - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
Pratite nas
Srpski reprezentativac Predrag Rajković fantastično je branio u duelu 31. kola Primere protiv Real Marida, koji je kraljevski klub rešio u svoju korist evrogolom Čuamenija. Rajković je činio čuda među stativama, ali kod projektila koji je u 48. minutu lansirao Francuz, apsolutno ništa nije mogao.
Nije se ni pomerio Predrag Rajković, koji je ocenjen visokom ocenom 8,2, što i ne čudi jer je imao čak devet intervencija i bio je nerešiva enigma za fudbalere Real Madrida.
Sve do tog pomenutog 48. minuta kada je iz velike razdaljine Oreljen Čuameni raspalio po lopti, a ona završila u gornjem levom uglu Rajkovića.
Držala se Majorka, rezultatski je parirala favorizovanog kralju, ali spasa nije bilo kod vanserijskog poteza u režiji reprezentativca Francuske.
Nestvaran let lopte i milimetarski precizan udarac Predrag Rajković mogao je samo da isprati pogledom. Ispostaviće se da je taj evrogol napravio razliku i doneo sva tri boda Real Madridu na nezgodnom gostovanju na Balearskim ostrvima.
Srpski čuvar mreže bio je najbolje ocenjeni fudbaler Majorke u tom meču, dok je igrač utakmice bio upravo Oreljen Čuameni sa ocenom 8,2 u režiji „Sofascore.com“.
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
SPORT
Joveljić lansirao Galaksi na vrh i nastavio trku sa Suaresom – Mesi se „igrao“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala