- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Mogu li „rafali“ da ugroze prijateljstvo s Rusijom | Od četvrtka do četvrtka

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Francuski lovci "Rafal" sleću na nosač aviona "Šarl de Gol"
Francuski lovci Rafal sleću na nosač aviona Šarl de Gol - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” nekadašnji diplomata Zoran Milivojević.
Rafali, nuklearna energija, spoljna politika – glavne teme sastanka Vučića i Makrona u Parizu.
Američka ministarka finansija u sred Pekinga zapretila da će kineske kompanije koje posluju sa Rusijom snositi ozbiljne posledice. Dobila je i ozbiljan odgovor iz Ministarstva inostranih poslova Kine.
Prvi put od Drugog svetskog rata Nemačka raspoređuje svoje trupe van zemlje i to u Litvaniji.
Dok čekamo novu rundu pregovora Beograda i Prištine, nezvanično se spominje da će Lajčaka kao glavnog pregovarača zameniti bivši slovenački predsednik Borut Pahor.
Ambasador SAD Kristofer Hil kao i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuel Žiofre prisustvovali sastanku vlasti i opozicije u Skupštini Srbije.
Od četvrtka do četvrtka, 11.4.2024.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka, sada u novom terminu, od 20.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala