- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak juri njegov rekord – a legenda tenisa želi da mu bude trener: „Bila bi čast da me razmotri“

© AFP 2023 / -Novak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, razmišlja o tome da ni ne angažuje novog trenera, a to bi razočaralo Džimija Konorsa, legendarnog američkog tenisera, koji se ponudio srpskom asu.
Uspesi Novaka Đokovića nisu proslavili samo njega već i njegove trenere pa su tako posle razlaza srpskog asa i Gorana Ivaniševića tu situaciju stručanji videli kao priliku da i oni postanu deo istorije.
Novak je istakao da još uvek razmatra ko bi mogao da zameni Ivaniševića, ali je naglasio da bi moglo da se dogodi i da zamene ne bude sa čim se ne slaže Džimi Konors.
„Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu sa tobom, ali znaš, ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime. Ali kako stvari idu, malopre smo pričali o Danijel KOlins i kako se život menja i trenutno sam zadovoljan ovim što radim. Volim svoj život i sve u vezi njega“, rekao je Konors u podkastu „Prednost Konors“.
Govorio je osmostruki Grend slem šampion o tome kako krivica uvek padne na trenera.
„Dobro je stvari nekad prodrmati. ali nije više zabavno, zar je uvek krivica do trenera? Znate, 'vreme je da se otarasite trenera!' Vi ste sa nekim, putujete zajedno iz nedelje u nedelju i jedete i provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete sve i vidite šta ide iz toga. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao“, istakao je Konors.
Ukoliko Novak čuje Džimijev predlog i odluči se da ga angažuje bilo bi to posebno interesenatno jer srpski as juri jedan do Konorsovih rekorda. Legendarni Amerikanac je teniser sa najviše osvojenih titula u istoriji, ima ih 109, a Novak je trenutno na 97.
Tako bi kada bi došlo do zajedničke saradnje Konors pomogao Đokoviću da obori jedan od retkih rekorda koji nisu u njegovom vlasništvu.
Janik Siner i Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2024
SPORT
Kako je Medvedev stvorio Sinera: „Učinio me boljim“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala