- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pilić za Sputnjik otkriva razlog rastanka Đokovića i Ivaniševića /video/

© Sputnik / Lola Đorđević Biši trener Novaka Đokovića, Nikola Pilić
 Biši trener Novaka Đokovića, Nikola Pilić - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2024
Pratite nas
Nikola Pilić, legendarni teniski trener, rekao je za Sputnjik da raskid saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića može da znači i obostrano zasićenje.
@sputnik.srbija @Sputnik Srbija Legendarni hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić koji trenutno boravi u Beogradu zbog dokumentarnog filma „Nikola Pilić – legenda“ , pričao je o veličini najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, i tom prilikom „slomile“ su ga emocije – zaplakao je #nikolapilic #pilić #djokovic #novak #novakdjokovic #tenis #sputnjiksport ♬ original sound - Sputnik Srbija
Pilić boravi u Beogradu gde će biti premijerno prikazan dokumentarni film o njegovom životu, a jedna od ličnosti koja je obeležila njegovu karijeru je i Đoković.
@sputnik.srbija @Sputnik Srbija Nikola Pilić, legendarni teniski trener, rekao je za Sputnjik da raskid saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića može da znači i obostrano zasićenje #nikolapilic #pilić #djokovic #novak #novakdjokovic #ivanisevic #tenis #sputnjiksport ♬ original sound - Sputnik Srbija
Ipak, iako Novaka poznaje 25 godina, nije siguran šta se nalazi u njegovoj glavi kada je u pitanju izbor novog trenera.
Nikola Pilić - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2024
SPORT
Legendarni Niki zaplakao u srcu Beograda zbog Novaka: „Prihvatili smo ga kao sina“ /video/
„Možda su se Ivanišević i Đoković zasitili. Ne mogu pretpostaviti ko bi mogao biti novi trener, ali to je u sportu normalno, vrlo je retko da se neko zadrži deset godina sa istim trenerom“, počeo je Pilić za Sputnjik.
Novi trener – enigma!
„Ne znam koje bi to ime bilo, ali mora birati nekoga prema kome će imati poštovanje kao prema treneru“, dodao je Pilić.
Kako je naveo, nema informaciju o tome ko bi mogao biti novi Đokovićev trener.
„Niti sam hteo da imam informaciju niti da kažem nešto. Ne znam, ali znam da je Novak 2023. godine imao izuzetno uspešnu sezonu, jednu od najboljih svih vremena, ako uzmete Australijan open, Rim, Pariz, finale Vimbldona, US Open... To su neverovatni uspesi“.
Pilić je konstatovao da su dva rekorda neoboriva.
„To je broj Novakovih nedelja na prvom mestu ATP liste, a uz to i broj Nadalovih trofeja na Rolan Garosu. Rekordi za sva vremena“, zaključio je Pilić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala