- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mega šokirala Zvezdu!

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićZvezda - Mega
Zvezda - Mega - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2024
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Mege rezultatom 89:83 u 24. kolu ABA lige čime su propustili priliku da matematički obezbede prvu poziciju pred plej-of regionalnog takmičenja.
Zvezda je doživela četvrti poraz i sada ima pobede dve više od Partizana i Budućnosti koji zauzimaju drugo i treće mesto.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Veoma je bio zanimljiv duel Zvezde i Mege, serijom 11:0 u finišu prve deonice Mega je preokrenula rezultat i stekla devet poena razlike, ali je Zvezda smanjila zaostatak na 24:18.
Sa tim rezultatom se ušlo u nastavak, odolevali su gosti i čuvali prednost, ali je serija od 9:0 dovela Zvezdu do vođstva.
Na veliki odmor Zvezda je otišla sa prednošću od 48:41, a samo se Lazić od svih igrača crveno-belih nije upisao u strelce.
Delovalo je da je Zvezda u drugoj deonici preokrenula i prelomila utakmicu sa 30 datih poena, u nastavku je podizala prednost do dvocifrene razlike, ali je nju mlada ekipa Mege uspela da dostigne do polovine četvrte deonice i čak povede sa 78:77.
Do kraja se Zvezda ispucavala, a Mega pametno igrala i pred poslednji minut imala obezbeđenu pobedu, petu u nizu u ABA ligi.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Stefan Miljenović sa 18 poena, a na drugoj strani je najbolji bio Adam Hanga sa 22 poena.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala